budućnost je stigla, huawei transformiše nivo performansi

huawei honor mate 10

Više se ne dovodi u pitanje da li imate smart telefon, već koliko je vaš uređaj pametniji od drugih. Da li ste znali da smo zakoračili u novo doba pametnih telefona, telefona koji će razumeti vas i vaše potrebe?

Kada su se pre više od dvadeset godina pojavili mobilni telefoni na našem tržištu, izgledali su kao cigle, bili su preteški, a sa izvučenom antenom delovalo je kao da razgovarate preko toki vokija.

Koštali su pravo bogatstvo u to vreme, iako nisu imali displeje, a baterije koje su se punile i do 10 sati, trajale su svega 30-ak minuta. Za sve nas to je bila revolucija, iako nismo mogli da poverujemo u ono što vidimo. Ako ste ga posedovali u to vreme, bili ste uskraćeni za radost razgovora sa prijateljima, jer je ove uređaje posedovao samo mali broj ljudi.

Danas, dve decenije kasnije, svi imamo mobilne telefone i ne samo to - imamo smart telefone!

Da, tehnologija nam je podarila smart telefone, u čijim blagodetima i aplikacijama uživamo već čitavu deceniju. Kada ugledate nekog sa običnim mobilnim telefonom bez displeja, sigurno vam deluje kao da je doputovao iz praistorije. Pitate se kako uopšte funkcioniše bez svih pogodnosti koje pruža pametan telefon i svih onih aplikacija koje su postale integralni deo naše svakodnevnice?

Više se ne dovodi u pitanje da li imate pametan telefon, već koliko je vaš uređaj pametniji od drugih. Huawei nas sigurnim koracima odvodi u novo doba inteligentne povezanosti, stvarajući veštačku inteligenciju.

Pametni telefoni će moći da vas slušaju, čitaju, čak i da razumeju kako mislite, pružajući vam relevantne informacije onda kada vam je to potrebno. Nova generacija smart telefona sa veštačkom inteligencijom će transformisati interakcije između ljudi i mašina, jer će telefoni imati mogućnost da razumeju korisnike i da im pružaju personalizovane usluge.

Huawei je nedavno najavio HUAWEI Mate 10 seriju koja će omogućiti stvaranje novih mobilnih aplikacija zasnovanih na veštačkoj inteligenciji.

Kompanija Huawei Consumer Business Group odlazi korak dalje i predstavlja svoj prvi AI mobilni čipset, Kirin 970. HUAWEI Mate 10, HUAWEI Mate 10 Pro i PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate 10 su revolucionarni AI uređaji koji kombinuju inovativni hardver, Kirin 970 čipset i EMUI 8.0 interfejs.

novo doba

Sa Kirin 970, HUAWEI Mate 10 Pro postaje brz, inteligentan i prilagodljiv, u stanju je odmah da razume i odgovori na situacije u stvarnom svetu. Sa najnovijom 10nm tehnologijom, 8-jezgarnim procesorom i 12-jezgarnim GPU-om, HUAWEI Mate 10 Pro pruža vrhunske performanse dok troši mnogo manje snage, a donosi revolucionarno povećanje efikasnosti koje telefonu omogućava da obradi zadatke vezane za veštačku inteligenciju. Radi 25 puta brže i 50 puta efikasnije u poređenju sa Cortex A73 klaster CPU jedinicom sa četiri jezgra.

procesor

moćna baterija

HUAWEI Mate 10 i HUAWEI Mate 10 Pro sadrže moćnu bateriju kapaciteta 4000 mAh velike gustine sa sistemom pametnog upravljanja koji razume ponašanje korisnika i raspoređuje resurse radi što dužeg trajanja baterije. Podržava brzo punjenje na niskoj voltaži 4,5 V / 5A, uz mogućnost da uređaj napuni od 1% do 20% za 10 minuta, i od 1% do 58% za 30 minuta.Pored toga, HUAWEI SuperCharge je prva tehnologija punjenja baterije koja je dobila TÜV Fast-Charge sertifikat za bezbednost, čime se garantuje bezbednost celog procesa. Pored skoro celodnevnog trajanja baterije korisnici će doživeti i 3D iskustvo igranja igrica.

baterija

sofisticiran futuristički dizajn

U sklopu potpuno novog HUAWEI FullView displeja, HUAWEI Mate 10 serija nudi ekran od 5,9 inča sa 16:9 formatom, minimalnim okvirom i HDR10 tehnologijom za prikazivanje živopisnih boja. HUAWEI Mate Pro poseduje 6 – inčni 18:9 OLED displej, odličan odnos veličine ekrana i kućišta i HDR10 tehnologiju koja poboljšava dinamiku gledanja video snimaka.

Ovi neverovatni uređaji imaju moderno i luksuzno 3D Glass kućište, simetrično zaobljeno sa sve četiri strane, za bolju ergonomiju pri držanju. Jednom rečju, u pitanju je vrhunski dizajn.

HUAWEI Mate 10 dostupan je u širokom spektru boja: crna, moka braon, ružičasto zlatna (u Kini) i šampanj zlatna nijansa. HUAWEI Mate 10 Pro dostupan je u nijansama ponoćno plava, moka braon, ružičasto zlatna (u Kini) i titanijum sivoj.

Svetski priznati brend Porsche Design, kreirao je luksuzni premijum PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate 10 koji karakteriše polirani keramički teksturni dizajn sa elementima trkačkog nasleđa. Ekskluzivno, ovaj telefon je dostupan u dijamant crnoj nijansi.

dizajn

postanite vrhunski fotograf

Huawei je još jednom ostvario saradnju sa prestižnom kompanijom Leica na zajedničkoj izradi kamere sa dvostrukim sočivom za HUAWEI Mate 10 i HUAWEI Mate 10 Pro. Oni kombinuju RGB senzore od 12 MP i monohromatske senzore od 20 MP, optičku stabilizaciju slike (OIS), dvostruka sočiva sa najvećim otvorom blende f/1.6, kao i Bokeh efekat i digitalno zumiranje podržano veštačkom inteligencijom. Nove opcije REal-Time Scene i Object recognition podržani AI tehnologijom, koje služe za automatsko podešavanje kamere u zavisnosti od objekta i okruženja, zajedno sa opcijama Digital Zoom i Motion Detection, takođe podržanim veštačkom inteligencijom, omogućavaju korisnicima kreiranje jasnijih, čistijih i gotovo profesionalnih fotografija. Svako može postati vrhunski fotograf zahvaljujući prvoj inteligentnoj opciji za fotografisanje.

inteligentni korisnički interfejs

HUAWEI Mate 10 i HUAWEI Mate 10 Pro će biti pušteni u prodaju sa potpuno novim EMUI 8.0 interfejsom zasnovanim na sistemu Android™ 8.0. Među njegovim odlikama su AI Engine za potpuno iskorišćavanje potencijala procesora Kirin 970; program za prevođenje podržan veštačkom inteligencijom koji donosi brže i preciznije interaktivno prevođenje za neometano iskustvo komunikacije; opcija projekcije za povezivanje nove Huawei Mate serije sa većim ekranom; podrška za gledanje preko celog ekrana - povezivanjem sa ekranom PC-ja, kablom ili bez njega

interfejs interfejs

superiorna konekcija

HUAWEI Mate 10 Pro HUAWEI Mate 10 nude optimizovanu brzinu prenosa. Konstruisana je inteligentna pretraga ćelija poziva, koja omogućava stabilan telefonski signal visokog kvaliteta i smanjuje broj neuspelih poziva, čak i kada putujete super brzim vozom. Uživajte u ultra brzom prenosu podataka i superiornom kvalitetu telefonskog signala..

konekcija

Sve moćne karakteristike HUAWEI Mate 10 Pro i HUAWEI Mate 10 smart telefona jednostavno ne mogu da stanu u opis jednog teksta. Ovi telefoni poseduju i dodatnu opremu u vidu EnVizion 360 kamere koja može da pravi 5K fotografije i 2K video snimke pod uglom od 360 stepeni, sa različitim uglovima gledanja koje korisnici mogu da dele na društvenim mrežama. Huawei SuperCharge™ eksterna baterija podržava brzo punjenje na niskoj voltaži 4,5V/5A, dok opcija Smart Scale može da prati i analizira podatke o zdravlju, kao što su procenat masti i indeks telesne mase, putem mobilne aplikacije.

Stabilan rast prihoda, kontinuirano ulaganje u sektor za istraživanja i razvoj i inovacije na novim proizvodima doveli su do ekstremne popularnosti Huawei brenda.

Huawei proizvodi i usluge dostupni su u preko 170 zemalja, a koristi ih više od trećine svetske populacije, rangirajući se na treće mesto po isporuci mobilniih telefona u 2016. godini.